Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/74/140574/skramtrasksaloon.se/public_html/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/74/140574/skramtrasksaloon.se/public_html/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78 Hej! Det är jag som är Micke Lundgren, jag älskar trivsel
Close

Hej! Det är jag som är Micke Lundgren, jag älskar trivsel

Så här nöjd blir jag av att få sitta på en sten i min favoritby.

Micke Lundgren, arbetsmiljökonsult med en passion för trivsel. En Hälsing som fann sitt hem i Skellefteå och sedermera i det fantastiska Skråmträsk. Svår missbrukare av ordvitsar och med en aktiv livsstil där jag trivs med att ha saker på agendan. Sheriffen är en självtagen titel, det är dock min livsåskådning att livet är för kort för att vänta på utmärkelser. Vissa titlar måste vi helt enkelt ta!
Hela mitt liv har jag hållit på med lagidrott och gruppaktiviteter och detta är något som fascinerar mig. Jag har insett att en grupp som gemensamt strävar mot ett mål och trivs tillsammans kan flytta berg!

Trivsel – För att vi är varandras arbetsmiljö

Det är min fasta och fulla övertygelse att människor innerst inne är goda. Det som händer i vardagspusslet är att vi glömmer bort att vara den positiva kraft vi är. Människor är en tillgång, vi behöver bara locka fram detta.
Vi har alla saker i vår ryggsäck och jag har inget trollspö jag viftar med så att allt blir bra. Däremot har jag tankar om hur vi ska bete oss mot varandra på en arbetsplats. Jag vill hjälpa er att odla trivsel och en positiv kultur på arbetsplatsen.

En grupp är så stark som medlemmarna låter den vara. Viktigt att komma ihåg är dock att vi alla är individer och att den som inte trivs behöver få uttrycka varför.
Tänk om arbetsplatsen var ett ställe där individen kunde gå och känna sig trygg. Tänk om vi hade en kultur där vi såg olikheter som en tillgång och styrka. Ju mer vi lyfter varandra desto bättre presterar vi. Min slutsats är således att med ett målmedvetet och långsiktigt arbete kan vi hjälpas åt, från ledning ner till personalen på golvet att odla fram det här.

Min bakgrund

Med 30 års erfarenhet av föreningslivet, som spelare, ledare, tränare och styrelseledamot har jag även gått ett antal tränarutbildningar, domarutbildningar och kursledarkurser. Detta har i sin tur gett mig en vana att leda och hålla kurs för upp till 100 personer, men även en stor erfarenhet av att vara en i gänget.
Mina 20 år inom operativ räddningstjänst har gett mig erfarenhet av att handfast lösa problem med flexibilitet och målet i fokus. Ett varierande yrke där laget löser problem tillsammans. I räddningstjänstens regi har jag även fått praktisera att hålla kurser och utbildningar. Dessa har varierat i längd från två timmar till två veckor beroende på vilken kurs det gällt. Min grundinställning som instruktör har varit alla ska med på resan, och vilken resa det blir när individen går från att vara osäker till trygg.

Det jag vill säga är alltså att jag brinner för grupper och att få individen att trivas i denna.

Läs gärna mer om våra program: Företagsaktiviteter

Facebook
Instagram