Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/74/140574/skramtrasksaloon.se/public_html/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/74/140574/skramtrasksaloon.se/public_html/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78 Vår mission, ledarskap och personalutveckling
Close

Vår mission, ledarskap och personalutveckling

Arbetsmiljö, ledarskap, sammanhållning, normer, attityder och personalutveckling. Vi har verktygen! Vad behöver just ni för er verksamhet?

Människor spenderar stora delar av sin vakna tid på arbetet. Hur gör vi då när någon inte trivs? Hur gör vi för att hjälpa varandra att trivas? Stressen, pressen, livspusslet, det kan vara en massa olika anledningar som gör att människa inte mår bra och då tar med sig denna dåliga känsla på jobbet. Kan vi verkligen göra något åt att någon mår dåligt? Är det verkligen mitt problem?

Personalutveckling för arbetsgruppen

På Saloon jobbar vi med kompetenta föreläsare som ger er precis det ni känner att ni behöver. Utöver detta jobbar vi med upplevelsebaserad inlärning. Vi tränar samarbete och reflekterar över hur uppgiften löstes. Hur kom vi fram till lösningen? Blev alla sedda i processen? Fick alla komma till tals? Förutom de praktiska övningarna kommer vi även att jobba i grupper där vi pratar och diskuterar. tanken är att vi genom detta ska påminna oss om hur vi är mot varandra inom arbetsgruppen. Men vad ger allt det här i slutändan egentligen?

Att ha medarbetare som trivs och går på jobbet med inställningen att stärka och lyfta varandra har så många fördelar.  Vår ambition och drivkraft är att motivera människor att vara den goda människan de egentligen är.  Om stämningen är bra och vi lyfter varandra på jobbet förebygger vi sjukskrivningar och misstrivsel. Dessutom blir produktionen bättre och medarbetarna mer motiverade att prestera. Ni kan läsa mer om personalutveckling här

Efter besöket kan ni jobba vidare med våra trivseldokument för att säkerställa att ni fortsätter jobba med det vi kom överens om.

Ert besök i vår unika lokal ger ett mervärde som ni har nytta av under lång tid framöver. God mat, lugn och inspirerande miljö hos vårt team!

 

Personalutveckling kan vara roligt under rätt ledarskap.

Personalutveckling kan vara roligt under rätt ledarskap.

Ledarskap för arbetsledare

Ledarskap är ingen quick fix! Det kräver ett långsiktigt arbete och medvetenhet hos ledaren. Det vi vill hjälpa till med på Skråmträsk Saloon är att göra ledaren medveten om olikheter, vikten av att vara närvarande mot sin medarbetare, se sina medarbetare och leda genom att lyfta och vara ett föredöme. En coachande ledarstil helt enkelt.

Information utan förklaring eller förekommen dialog blir bara text i ett mail eller på ett papper. Om du vill att gruppen ska ta till sig en förändring (vilket ofta är anledningen till att information sprids) behöver gruppen först och främst förstå varför. En ledare som börjar med varför, fortsätter med hur och sen talar om vad som ska ändras/hända har så otroligt mycket större chans att få acceptans för detta. 

Vi jobbar med kompetenta föreläsare även i ledarskapsutbildningarna.

Vi vill motivera och locka fram det bästa hos alla på din arbetsplats! Detta gäller både arbetsledare och medarbetare.

Vi har även trivseldokument för arbetsledarsidan.

Ett besök i vår unika lokal ger ett mervärde som ni har nytta av under lång tid framöver. God mat, lugn och inspirerande miljö hos vårt team!

Välkomna att trivas på byns bästa Saloon!

Facebook
Instagram