Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/74/140574/skramtrasksaloon.se/public_html/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/74/140574/skramtrasksaloon.se/public_html/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78 Teambuilding/ Kickoff på byns bästa Saloon
Close

Teambuilding/ Kickoff på byns bästa Saloon

Som företagskund kan du kontakta oss för en teambuilding eller en kickoff. Vi har ett antal olika aktiviteter att välja på så att vi kan skräddarsy upplägget som bygger på samarbete och lagkänsla för det lilla eller stora företaget.

Aktiviteterna varierar i karaktär från fysiska prövningar till tankenötter. Efter avslutad aktivitet äter vi en bit mat. Om önskemål finns får gruppen genomföra en liten musiktävling till kaffet. Kvällen fortsätter sen i oslagbar Saloonmiljö och ni stannar så länge ni själva väljer i lokalen.

Nedan ser ni vårt urval av grenar där ni väljer själva vad ni önskar för aktiviteter.

Samarbete – Ger en bättre produktion och en bättre arbetsplats

Övningar med fokus på lag – Nyttigt för alla arbetsplatser där det gäller att individerna kan jobba tillsammans mot ett mål och att de samarbetar på vägen. (Det kommer att bjudas på en hel del skratt också)

Beroende på tidsplanen för kvällen samt personaltillgång kan ni även få gå ett varv på femkampsbanan som bonus. Vi kan prata om det vid bokningstillfället.

En dag eller kväll på byns bästa Saloon är den perfekta aktiviteten för företag främst runt Skellefteå men även för företag från Västerbotten. Samarbete, glädje och en kul aktivitet med jobbet utlovas. 

Den mer individinriktade femkampen består av följande fem grenar:

 • Kasta hästskor – En westernklassiker
 • Kasta lasso – Hur svårt kan det vara?
 • Bygga stenar – Är du bättre än mästarnas mästare på att bygga stenar?
 • Kasta yxa – Är du pricksäker?
 • Kasta ner konservburkar – Låt kastarmen tala

Fyll i kontaktformuläret nedan, glöm inte kryssrutan “jag är inte en robot”. Det är en säkerhetsinställning på hemsidan för att förhindra “spam”.

Tillägg :

Deltagarsiffran behöver inte vara exakt vid bokningen, huvudsaken vi får en uppfattning ungefär hur många ni är.

Ligger ert företag ocentralt, det vill säga utanför Skråmträsk, Skellefteå eller andra förorter till exempel?

Ingen fara, vi ordnar transport till och från Saloon med vår samarbetspartner!

Byns bästa Saloon är din lokala arrangör av teambuilding/kick off i Skellefteå, Västerbotten

  Företagsnamn (obligatorisk)

  Kontaktperson (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ditt telefonnummer (obligatorisk)

  Antal deltagare (obligatorisk)

  Övriga upplysningar

  Facebook
  Instagram