Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/74/140574/skramtrasksaloon.se/public_html/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/74/140574/skramtrasksaloon.se/public_html/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78 Om företaget
Close

Om företaget

Företaget vänder sig till andra företag som vill anordna aktiviteter för sin personal eller kunder. Vi erbjuder kompetensutveckling i form av utbildningsdag eller en kvälls förströelse i vår sköna lokal. Privata kunder är också välkomna.

Några ord om själva Saloon, en rektangulär loge som restes 1897. Den är inte särdeles tät eller isolerad vilket gör att den lämpar sig bäst för ett besök mellan 1/5-31/10. Förvandlingen från oanvänd lada till festlokal tog drygt ett år. Den har använts till privata fester men nu är det dags att prova vingarna som företag och se vad det ger. 52 personer sitter och äter samtidigt utan problem, om fler platser önskas går det att få upp till 62 sittplatser inomhus. Inredningen är rustik och tänkt att ska stå pall för en ordentlig countryfest! Under våren 2019 kommer en altan på 100 kvadratmeter att byggas också. Det ger totalt 100 sittplatser under tak under perioden maj-september.

Titta gärna runt på hemsida och i de olika gallerierna och utforska Saloon mer. Vi har även gjort en enkel lekpark så att de yngsta gästerna kan roa sig lite under besöket.

Tveka inte att höra av er om ni har några frågor!

Facebook
Instagram