Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/74/140574/skramtrasksaloon.se/public_html/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/74/140574/skramtrasksaloon.se/public_html/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78 Pubkväll på Byns Bästa Saloon med livemusik 23/9
Close

Pubkväll på Byns Bästa Saloon med livemusik 23/9

Fredag 23/9 är det dags för pubkväll på Byns Bästa Saloon.
Pitebandet John Henry kommer och bjuder på störtskön musik. John Henry har en förkärlek en gammeldags country med fokus på musik och text.
Som ni förstår kommer vi att hålla till inne i logen. Den här kvällen blir något alldeles extra. Country i en Saloon liksom.
Vill du veta mer om John Henry rekommenderar jag deras hemsida
Eller deras Facebooksida: https://www.facebook.com/johnhenryband
Dessutom lovar Sheriffen och hans team bra service och god dryck i baren.
Det kommer så klart att finnas något att äta också för den som önskar det. Vi upprepar succén med de goda burgarna vi serverade på countryfestivalen i somras.
Vad kostar det då? 200kr
Var köper jag biljett? På plats när du kommer till Saloon
Får jag ta med en vän? Ta med tre, det är ett offentligt evenemang.
Men det är så långt till Skråmträsk… Ja det är tråkigt att du bor ocentralt 😉 Skellefteå taxi tar 100-150 kr/person per väg om ni fyller en bil.
Efter stängning kan jag även erbjuda plats på tältsäng i dasset…
Visst kommer du?
Facebook
Instagram