fbpx
Close

Personalutveckling

För den som vill ha ut lite mer av en dag rekommenderar vi temat Personalutveckling. Förutom samarbetsövningar och roliga aktiviteter kryddar vi dagen med föreläsningar och övningar inne i lokalen för dig och din grupp. Vi erbjuder en föreläsning om medarbetarskap och hur vi kan få varandra att växa på arbetsplatsen.

Det här kan läggas upp på olika sätt. Ett alternativ är att vi kommer ut till er och startar upp det hela med en föreläsning och att vi senare ses på Saloon för att väva ihop allt. Ett annat alternativ är att ni kommer ut till Saloon och att vi gör alltihop här. 

Utifrån era önskemål tar vi fram ett koncept som passar och ger er bästa möjliga utveckling. Att vi är mobila ger också att vi är väldigt flexibla och kan anpassa oss. Vi trivs dock självklart bäst hemma på Saloon.

Efter besöket kan ni jobba vidare med våra trivseldokument för att säkerställa att just er arbetsplats kommer att lyckas bibehålla samarbetet ni tränat på. Detta i sin tur ger en återanknytning till ert besök hos oss.

Mission och referenser

Gå gärna in på vår mission och läs mer om vad du som kund har för nytta av att anlita oss. Målet med personalutveckling är att ge er en välmående arbetsplats. Personal som mår bra och trivs ihop är mer sällan sjukskrivna. De odlar en positiv kultur och producerar mer i verksamheten.

Samarbete och trivsel ger personalutveckling

Här kan ni läsa vad en nöjd kund som provat vårt koncept tyckte.

“Övningarna var kluriga och uppmuntrade lagspel, vi var snabbt igång och allt flöt på smidigt trots att vi var en ganska stor grupp. Ditt team var proffsiga, trevlig, tydliga. Föreläsningsbiten blev lagom lång, bra att aktivera deltagarna i själva återkopplingen också, då blir budskapet tydligare.”

Vi har även möjlighet att ta in en extern föreläsare om ni så önskar. Vi har ett framgångsrikt samarbete med Anna Ricknell från Ricknells Retorik

Företagsnamn (obligatorisk)

Kontaktperson (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Antal deltagare (obligatorisk)

Övriga upplysningar

Facebook
Instagram