fbpx
Close

Personalutveckling

För den som vill ha ut lite mer av en dag rekommenderar vi temat  personalutveckling. Förutom samarbetsövningar och roliga aktiviteter kryddar vi dagen med föreläsningar och övningar inne i lokalen för dig och din grupp. Baserat på era önskemål kommer besöket att innehålla intressanta föreläsningar från Anna Ricknell, Ricknells retorik,  blandat med aktiviter.

Gå gärna in på vår mission och läs mer om vad du som kund har för nytta av besöket på byns bästa Saloon. Målet med personalutveckling är att ge en välmående arbetsplats där folk trivs och vill gå till. 

Mer om Annas kompetens och uppdrag kan ni läsa på hemsidan Ricknellsretorik.

Ni kan läsa nedan vad en nöjd kund som provat vårt koncept tyckte.

“Alla var så nöjda, vi fick ett fint bemötande! Dagen var kul, den innehåll en lagom balans med att vara inomhus och utomhus, sitta still och vara aktiv”

Charlotta Carlstedt, Skellefteå Kommun. 

Referens på ett Annas arbete ser ni nedan.

“Proffsigt, aktuellt och träffande! Jag anlitade Anna på Ricknells Retorik för att hålla en föreläsning för min arbetsgrupp om bemötande. Anna var noggrann i sitt förarbete och förvissade sig om syfte och bakgrund. Resultatet blev en eftermiddag med igenkänning, goda skratt och många tänkvärdheter.”

Anna-Karin Nilsson, Västerbottens Läns Landsting

Företagsnamn (obligatorisk)

Kontaktperson (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Antal deltagare (obligatorisk)

Övriga upplysningar

Facebook
Instagram