Close

Oförglömlig teambuilding i Westernmiljö

I det gemytliga Skråmträsk, 2,5 mil utanför Skellefteå, ligger Skråmträsk Saloon. Med ett stort engagemang för arbetsmiljö och med över 30 års erfarenhet av ledarskap och gruppdynamik bjuder sheriffen Mikael Lundgren med personal in till teambuilding och personalutveckling i klassisk westernmiljö. – Jag brinner för arbetsmiljö och medarbetarskap. Att må bra på jobbet och hur […]

Read More

Sommaren 2018

Yeehaaw!   Sommaren 2018 närmar sig med stormsteg! Ombyggnationerna inne i Saloon är i full gång för att öka kundernas bekvämlighet och att underlätta arbetet för Sheriffen och hans team. Vi har även börjat få in bokningar och förfrågningar inför säsongen så det känns spännande. Spänn fast er för nu åker vi!

Read More

52 Sittplatser

Undrar ni hur många som ryms att sitta och äta samtidigt inne i Saloon? Svaret är absolut, 52 personer sitter samtidigt och äter utan problem! Önskas fler sittplatser kan det bli upp till 62. Alla dessa är inomhus i själva Saloon.

Read More

Busstransport

Vi är nu stolta och nöjda över att vi kan erbjuda busstransport till och från Saloon om ni skulle råka bo eller verka ocentralt. (Det vill säga utanför Skråmträsk 😉 ) OBS, gäller endast vid gruppbokningar!

Read More
Facebook
Instagram