fbpx
Close

Country Nights Christmas

Köp biljetter Här

CountryNightChristmas_A3

Ellinor Springstrike och Jimmy Ritchey (från Nashville, USA) bjuder in er till en spännande resa mellan Norrland och Nashville, där de största countryhitsen blandas med nyskrivet eget material och deras personliga julfavoriter.
 

Jimmy Ritchey

Vi presenterar countryns värld på riktigt genom att ta med en av Nashvilles mest anlitade musiker, låtskrivare och producenter som delar med sig om storyn bakom låtarna.
 

Ellinor Springstrike

En svensk countryartist med rötterna i Norrland, drömmen om Nashville och med en unik röst som berör, bjuder på en energirik show.
 

Micke “Sheriffen” Lundgren

Saloonägaren från Skråmträsk axlar rollen som kvällens konferencier och leder er genom kvällen i bästa countryanda och utlovar en ordvits eller två på vägen.
 

VIP-Paket

För företag som inte bokat aktivitet för julen, eller vill ha en till, erbjuder vi ett VIP-Paket för 10-15 personer bestående av en inspirationsföreläsning (på engelska) av Jimmy Ritchey och teambuilding med Sheriffen. Utöver detta får ni äta en fantastisk grillbuffé på Aurum Hotell före showen. Kontakta oss på 0910589090 eller info@skramtrasksaloon.se för mer info om detta.
 

Mat och Boende

Vi kommer att ha försäljning av dryck i baren, den som är lite hungrig kan också förbaka en mingeltallrik. Den består av kallskurna delikatesser som mättar hungern, priset för denna är 150kr.

Om ni är sugna på en rejäl middag rekommenderar vi Aurum Hotells grillbuffé. Kockarna står utomhus på deras terass och grillar i tomteluvor och inne deras matsal råder julstämning. Priset för bufféen är 495kr, går att boka via oss också.

För övernattning kan ni gå in boka här, ange koden “COUNTRY” så erhåller ni 20% rabatt på boendet (Gäller endast vid onlinebokningar)

Om det skulle vara så att ni köper en biljett till showen och sen kommer på i efterhand att ni vill ha mat så mailar ni info@skramtrasksaloon.se

 

Facebook
Instagram