Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/74/140574/skramtrasksaloon.se/public_html/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 59 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/74/140574/skramtrasksaloon.se/public_html/wp-content/themes/layerswp/core/helpers/post.php on line 78 2017
Close

2017

OBS!!! Evenemanget är fullsatt, om du inte köpt förköp är det ingen idé att komma till oss. Ni kommer inte in, vi tackar för intresset och gratulerar er som varit förutseende och köpt förköp.

 

Torsdag 13/7 är det dags för den första countryfestivalen i Skråmträsks historia. Vi är stolta över att kunna presentera en stark musikalisk upplevelse i byns bästa Saloon.

Portarna öppnar klockan 18.00, livemusiken kommer att framföras mellan 19.00 och 23.00. Under kvällen kommer vi att få stifta bekantskap med Ben Carbine & the 18 Wheelers, Karin RisbergNorthern Indians och Tennessee Road

Det kommer att finnas varma och kalla drycker till försäljning under kvällen, vi tillhandahåller även mat i form av Hamburgare och Pulled Pork.

Det finns ett begränsat antal platser för att upplevelsen ska bli behaglig och säker som möjligt så vill ni vara säkra på att komma in så köper ni ett förköp genom att maila till festival Ni får då ett svar med instruktioner hur ni ska gå till väga för att fullborda erat förköp.

 

Tveka inte att kontakta oss via mail till info eller på telefon 07303997788 om ni har frågor runt arrangemanget. Ni kan också leta upp oss på social medier som Instagram och Facebook

Ett fåtal husvagnsplatser finns i anslutning till området. Kontakta oss på Info om ni vill veta mer.

OBS!!! Evenemanget är fullsatt, om du inte köpt förköp är det ingen idé att komma till oss. Ni kommer inte in, vi tackar för intresset och gratulerar er som varit förutseende och köpt förköp.

Facebook
Instagram